Heldere ogen en wilde krullen van Creatievelin
Mijn naam is Linda Goris-Bruinenberg
Desktop publishing is mijn ambacht. Mijn achtergrond als artdirector en grafisch vormgever zorgt ervoor dat ik weet wat nodig is voor het ontzorgen van een creatieve geest. Je hebt tenslotte niets aan briljante ideeën of magische vormgeving skills als het eindresultaat niet staat als een huis. Ook werk ik individueel aan branding en logo-design trajecten. 
Ik lever bestanden af die van voor tot achter technisch kloppen. Mijn nuchtere no-nonsens werkwijze is het resultaat van ruim 25 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde. Maar, glitters, toeters en bellen blijven natuurlijk altijd een optie! 
Mijn tijd besteed ik het liefst aan creatieve teams en marketing managers die hun team willen ontlasten en het brand-design hun klanten continu willen waarborgen. Zo ontstaat er bij alle partijen meer ruimte voor creatie, verdieping en productiviteit. Ik werk voornamelijk met het AdobeCC pakket (Indesign, Illustrator en Photoshop) en Figma. 

En zo ga ik te werk
Met mij werken betekent alle zeilen bij. Ik ben een die-hard dtp-er en altijd zullen mijn jaren als artdirector me daarbij blijven sturen. Ik doe de uitvoering en verwerk of ontwerp artwork volgens jouw briefing, maar blijf altijd met je meedenken. Hoe kan het makkelijker, sneller en mooier. En vooral; productiever? Daarbij heb ik inmiddels ook een fantastisch netwerk van diverse creatieven. Vormgevers, andere DTP’ers, tekstschrijvers en fotografen die ik indien gewenst graag aan je voorstel.

Zin om aan de slag te gaan? Bel me op 0645444774 of gebruik het contactformulier.
Submit
Dank voor je bericht. Doorgaans beantwoord ik je bericht binnen 24 uur (tijdens werktijd).
Back to Top